pondělí 14. listopadu 2016

Novinky v knihovničce #9




No nebudete tomu věřit, ale jakmile jsem pozměnila header na blogu ze slečen na krvavou ručičku, hned se mi mé úsilí vrací. Nejen že jste mi to všichni chválili, za to ještě jednou děkuji, ale také si toho všiml někdo jiný.

Abych ale dlouho nenapínala. Před pár dny jsem se nudila na vlakovém nádraží v pět ráno a říkala si, že musím něco dělat, jinak usnu. Tak jsem se podívala na seznam, blog a facebook. Tam jsem náhodou narazila na soutěž. Byla to soutěž na knihu, která se mi hodně líbí a plánovala si ji koupit k svátku. (Je to se mnou strašné, naděluji si dárek sama sobě , ale víte co, jde o knihy :D) Moje původní kniha, kterou jsem si chtěla koupit byla novinka od Metafory :Ztracená. A hádejte co, já ji dostala k recenzi.

No ale tohle je článek o úplně jiné knize od úplně jiného nakladatelství. Takže si tak brouzdám po netu, až narazím na soutěž od Omegy. Takže jsem jen tak pro srandu králíkům vyplnila soutěžní formulář a jela vlakem směr Brno. No a dneska otevřu email a hádejte co. Já jsem byla vybraná!!! Jsem megaultrasuper šťastná blogerka :D

Možná si jen nalhávám, že je to díky novému vzhledu, ale to mi vůbec nevadí, pro mě to tak bude a basta. Nicméně Lovci duchů jsou tu! Vidíte tu obálku! Kniha vyjde až 12.11. a já se nemůžu dočkat :)



ANOTACE
Vítejte na Borley Rectory nejstrašidelnějším sídle v Anglii. Píše se rok 1926 a Sarah Grey získala novou, naprosto neuvěřitelnou práci – stala se osobní asistentkou Harryho Pricea, nechvalně známého londýnského lovce duchů. Na jedné straně skvělý a okouzlující, neurotický a manipulativní na straně druhé, Harry zasvětil svůj život tomu, aby odhalil pravdu o mnoha anglických "falešných lovcích", a nikdy neustane, dokud případ nevyřeší a podvodníky neodhalí.

Takže když se Harry a Sarah usídlí v Borley Rectory – domě, kde prý neznámá individua často jen tak létají vzduchem a místní obyvatelé mají strach, neboť se povídá, že se zde prochází duch jeptišky –, myslí si, že tento případ bude jako každý jiný. Ale když padne noc a žádné neobvyklé věcí se nedějí, lovci duchů jsou nuceni čelit nepříjemné možnosti: duch Borley Rectory může být skutečný. A jestli ano, ti dva se s ním touží seznámit!

No uznejte, že to vypadá více než dobře :)
Má v plánu si ji také někdo pořídit?
Katy

14 komentářů:

  1. jeeeee to je super :))))) tak at se libi xxx

    OdpovědětVymazat
  2. ta vypadá dobře :) pak mrknu jak se ti líbila :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem na ni měla políčeno, ale konkurz jsem prošvihla :D tak ať se líbí a těším se na tvé dojmy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem byla vybrána :-) Přeju ti, ať se líbí, budu se těšit na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. juuuu tak to pak můžeme porovnat , paráda!!! I já se budu těšit :)

      Vymazat
  5. Gratuluji :) Taky jsem byla vybrána a moc se na knihu těším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace :) Nový vzhled se mi moc líbí :) K blogu krásně sedí a mezi spoustou knižních blogů to je zase něco originálního :) A těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za vše :D
      Já rada vyčnívám :D Myslím si, že každy by to měl dělat dle svého, protože to je jeho blog, jeho vizitka a je jen na něm, aby byl spokojený a originální :)
      Katy

      Vymazat
  7. Gratuluju! :) Taky po ní pokukuju! :D

    OdpovědětVymazat