pátek 7. října 2016

La Loba - Alan RUSSELL




Máme tady první recenzi na e-knihu pro internetový portál CHRUDIMKA.CZ  U mě na blogu pouze najdete odkaz na případnou stránku a budu ráda za každý Vás komentář. Přeci jen chce každá bloggerka vědět, že to co děla, má nějaký smysl.

Takže předem vážně děkuji všem
:)

Dnes nás čeká recenze na detektivku z drsného prostředí Aljašky, která je příjemným zpestřením severské krimi. 


  • ANOTACE
V rozmezí tří let se v hlubinách zmrzlé Aljašky ztratí dvě mladé ženy. Tváří v tvář nehostinné krajině je ruka zákona liknavá a nedůsledná, ale sewardský seržant Hamilton a Greg Martin, manžel první zmizelé, mezi oběma případy vidí jasnou spojitost. Společně jdou po stopách tajemného Grizzlyho Adamse, drsného zálesáka skrývajícího se v divočině. Mezitím se Nina, druhá žena násilím držená v pustině, připravuje na největší klání svého života, v němž zvítězit znamená přežít.

Z hlavního proudu žánrové literatury tento thriller vyděluje prostředí Aljašky, v níž se snoubí nedotčenost přírody s extrémní izolovaností. Americký stát s nejnižší hustotou zalidnění se stává jedním z protagonistů příběhu a kromě zábavy tak čtenáři poskytuje i řadu fascinujících reálií.





8 komentářů:

  1. O knížce slyším poprvé, ale nevypadá vůbec špatně :) Docela jsi mě nalákala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně dobrá, pokud máš ráda thrillery tak doporučuji.
      :)
      Katy

      Vymazat
  2. Kniha vypadá zajímavě, už jsem ji zaregistrovala a asi půjde na seznam :))

    OdpovědětVymazat
  3. Recenzi jsem četla a musím říct, že kniha vypadá velice dobře i podle obsahu, protože obálka si mě naprosto získala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za čtení!:) Obálka je hodně dobrá a jak říkám, má to parádní spád,jen posledních pár stránek bych vyhodila :D
      Katy

      Vymazat
  4. Tak jsem si zpětně přečetla tvou recenzi a vidím, že náš názor je opravdu podobný :) Škoda...s takhle svělým námětem mohl autor naložit rozhodně lépe :)
    Měj se krásně (a nezlob se na mě prosím, že teď tvůj blog tak zanedbávám - dopisuji bakalářku a tak jde vše stranou :( )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se nezlobím, já jsem ráda, že dýchám :D Při praxi a projektu na diplomovou práci to úplně znám :D

      Vymazat