sobota 27. února 2016

Náš tým!


Před další recenzí jsem se rozhodla Vám trochu představit jak sebe tak i našeho psího miláčka Bilba, po kterém je tento blog pojmenován. :)

No.  Takže jmenuji se Katka a jsem studentka pedagogické fakulty - Učitelství prvního stupně na základní škole.  Patřím již skoro do klubu 24-letých a mám to štěstí, že se svým partnerem žijeme trochu ,,švihlý " život :D

A tak  jsme se jednoho dne rozhodli, že se rozšíříme o krásného živého tvorečka. Stafordšírského bulteriéra, kterého jsme pojmenovali Bilbo. Věřím, že se to může některým zdát trochu šílené, ale my jsme se do tohoto jména prostě zamilovali.
Nemusím asi ani říkat, že filmy Pán prstenů a Hobit jsou naše nej :))

No a tak jsme tedy tři. Tady můžete vidět, jak byl kouzelný, když jsme si pro drobečka přijeli.  Teď už má Bilbo tři měsíce a nejen že nám dělá radost, ale také roste do krásy.




Ještě bych chtěla zmínit, proč jsem si vlastně založila blog a pojmenovala ho právě po Bilbouškovi.  Vzhledem k tomu, že jsem vášnivá čtenářka všeho možného a ráda o knihách diskutuji byl blog jasná volba. 

A Bilbovy knihy?  Nechtěla jsem pojmenovat blog po sobě a ani dle anglických citátů atd atd.  Dále jsem věděla, že když zde budu vystupovat trochu jako ,, anonym" můžu se více uvolnit. A díky psímu motivu mohu mít stránku i více barevnou a dětskou. A to bylo také důležité, protože se chci věnovat i recenzím pro naše nejmenší.


Ráda bych na konec poděkovala svému partnerovi Jiřímu a budoucí švagrové Káťě  za podporu při tvorbě blogu.
No a nakonec díky svému drobečkovi. 
 Kata




4 komentáře:

  1. Jéé... To je krásné... Skoro mi ukápla slza! :-* Tak hlavně hodně štěstí a úspěchů v tom našem blogovém světě a ať vám Bilbouš roste do krásy! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :*
      tobě také a ten bude jedině růst do krásy, je po nás :D.D

      Vymazat
  2. Ať se vám všem daří, Bilbo je boží! :-)

    OdpovědětVymazat