čtvrtek 13. července 2017

Květno-červnové tématické shrnutí



Nebudete tomu věřit, ale v tom shonu jsem úplně zapomněla, že také publikuji měsíční shrnutí v takzvaných GIF podobách. A tak je zde shrnutí ne za jeden měsíc, ale rovnou za dva zapomenuté měsíce. Nemusíte se bát, že by to bylo extra dlouhé, za ty dva měsíce jsem přečetla pouhých 9 knih. Na druhou stranu to bude 9 gifů pro odpočinek, pobavení a snad i dostatečně naznačující pocit z knihy. Za dva měsíce jsem suma sumárum přečetla 2,871 stran. No a úplně bych zapomněla, jaké téma jsem pro tyto dva měsíce vylosovala. Přeji Vám pěkní pobavení se seriálem PŘÁTELÉ!

 MANŽELÉ ODVEDLE 
































 












 














ZABIJ MĚ ZNOVU
 









 













 













NEBUDETE SE BÁT NIČEHO ZLÉHO 
 








     




Doufám, že si u mého shrnutí odpočinete stejně jako u předchozích. Já totiž nevím jak vy, ale já Přátelé přímo miluji a znám všechny epizody zpaměti. A když se tak na to koukám, rovnou si je jdu v tomhle počasí i pustit. Příjemnou zábavu :)





7 komentářů:

  1. Asi jsi neměla zrovna šťastný měsíc, co? :D Nebo aspoň podle gifů hádám, že tě většina moc nebavila. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super!!! Já jsem si rozhodně odpočinula.😀A Přátelé miluju, mám to úplně stejně jako Ty. 😎

    OdpovědětVymazat
  3. Fajn gify, které vypovídají opravdu mnohé :D Ty jsi četla Nebudeme se bát ničeho zlého? A recenzi jsi psala nebo mi nějak unikla? Jsem zvědavá na tvůj názor :-) Knihu mám doma a chystám se na ni co nejdřív, jen co dočtu resty v podobě recenzáků...

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle hodnocení jsou nejlepší, i když mi toho vlastně moc neřeknou. Ale jsou vtipná :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna koukám na Přátelé a narazím na Tvůj článek. Boží! Opravdu jsem se pobavila a hned mám lepší náladu. :D Už se těším na další měsíc!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné tématické shrnutí! Já gify prostě zbožňuji, tyhle články mi vždycky zlepší náladu. :D
    Na Přátele jsem teď začala koukat od začátku, protože jsem ještě nikdy neviděla všechny epizody. Zatím jsem v polovině 2. série a hrozně mě to baví. ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Nejlepší gif je u knihy - Ví o tobě :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat