pondělí 31. října 2016

Panský klub - Daniel KAPČA a soutěž o knihu s věnováním!!!!


Čtěte až do konce! Je pro Vás připravená Halloweenská soutěž o knihu s věnováním od autora Daniela Kapči!
  • ANOTACE
Dominik a Robert provozují luxusní Panský klub, který se drží jediné zásady, "Náš zákazník, náš Pán". Lilian Ganonová, mladá a zhýčkaná nezbednice, k tomu nevlastní dcera kandidáta na prezidenta, okusí tuto zásadu na vlastní kůži. Celý její svět se rázem převrátí vzhůru nohama, když se jednoho dne nedobrovolně ocitne v klubu a je nucena projít výcvikem na Společnici, aby byla následně doručena zákazníkovi. V ten samý moment se rozjede doslova hra o přežití a není vůbec jisté, jestli se jí podaří dostat pryč. Ve světě, ve kterém je lidstvo postihnuto nemocí, která zabraňuje rozkladu mrtvol a morálka lidstva je na svém absolutním minimu, není jisté absolutně nic.

Panský klub je příběh odehrávající se v brutálním a zvráceném světě, ve kterém je hlavním uměleckým směrem Nekrotismus a sexuální touhy nabývají těch nejbizarnějších podob. A byť k tomu název svádí, rozhodně neočekávejte, že v rukou držíte erotický román, po kterém se budete červenat až za ušima. Na takové něžnosti není v Panském klubu místo.

Pokud jste si mysleli, že jste již viděli a četli vše a nic Vás již nedokáže překvapit či šokovat, Panský klub Vás donutí tento názor přehodnotit....

  • DĚJ
Rok 2149 je naprosto odlišný od toho, kde právě teď žijeme. V lidské populaci se objevil GEN – Gen Eliminující Nekrózu, který bránil rozkladu lidských těl. Pro mnohé se tento jev stal více než nechutným, ale našli se i tací chamtiví podnikatelé, kteří i v této katastrofě našli další možnost podnikání.

Panský klub v tomto brutálním a zvráceném světe doslova vzkvétá. Už se nikdo nestydí za své choutky a hojně využívaný klub přináší doslova radost jeho majitelům Dominikovi a Robertovi. Oba postavili své podnikání na jediné zásadě „ Náš zákazník, náš pán.“
Tato zásada ale není rozhodně po chutí většině společnicím. Mnohé přání, které mají splnit svým zákazníkům, jsou více než potupná a nechutná. Některé jsou dokonce neproveditelné, aniž by nezaplatily svým životem. Mají to ale zapotřebí?

Dominik cítí, že je zapotřebí více zapůsobit na klientelu a vydává se svým nejlepším “zbožím“ na party, kde hodlá všem nabídnout kousek z možného potěšení, které je má doslova šokovat. Co si Dominik naplánuje, to se také stane. Svůj úkol splnil na jedničku a nová klientela na sebe nenechá dlouho čekat. 

Bohatý majitel Spalovny, lord Cohen, je ochotný zaplatit nehoráznou sumu za nevlastní dceru kandidáta na prezidenta. Je ochotný počkat i pár měsíců, pokud splní jeho prosbu. Dominik stojí před velkou výzvou, která není v tomto světě nemožná.


Nedlouho po jejich dohodě se žádaná Lilian Ganonová ocitá spoutaná v jejich klubu, který se má na dlouhou dobu stát jejím novým domovem. S tím se Lilian nehodlá smířit a v hlavě spřádá trpkou pomstu pro všechny, kteří ji dostali do této situace.

  • HODNOCENÍ
Vůbec se mi do psaní recenze nechtělo, protože tato finálová část je nesmírně těžká. Když jsem četla recenze na databázi, měla jsem pocit, že některé ani tu knihu nedočetly a po pár stránkách se na to vrhly a nějak to odbyly. Ale to je jejich volba.

S Danielem jsem si psala, už když byla kniha pouze v elektronické podobě a já mohla kouknout na krátkou ukázku. A o pár měsíců později tu máme jeho prvotinu v paperbacku.

Je mi jasné, že to bude dílo, které si najde i své odpůrce, to jsem si všimla už i na databázi knih. Když mi kniha přišla, překvapil mě malý formát knihy, který se mi perfektně hodil do ruky a do tašky. Prostě kniha tak akorát. Co mě také překvapilo, byla velikost písma. Vzhledem k tomu, že jsem neměla brýle, se mi to díky tomu četlo mnohem lépe. A přítmí v tu chvíli také nebyl můj nepřítel. Nesmím zapomenout pochválit obálku knihy, která je vážně úžasná. Žádný kýč!

Teď ale k samotné knize. Obávala jsem se, že bude pouze plná erotických scén, stejně jako třeba v 50 odstínech a to se díky bohu nestalo. Snad jedinkrát za celou knihu jsem měla problém se čtením a to shodou okolností s erotikou nemělo nic společného. Kdo knihu četl, tak slovo ČÉŠKA dostatečně napoví.

Panský klub není špatně napsaná kniha, ale je místy vidět, že Dan ještě není tolik vypsaný. Ale co chceme od prvotiny každého autora, že? Nikdo není dokonalý a chybami se člověk učí. Co mi vadilo, bylo časté opakování frází, slov a reakcí. Chtělo by to mnohem více propracovat slovník a více číst. Tak to vždycky říkávala moje babička.

Myslím si, že by pak kniha působila mnohem profesionálněji. Nicméně si nemyslím, že je to brak či odpad, jak někdo hodnotil. Ano je to lehké psaní, ale přesto si mě kniha svým způsobem získala. Jedna z postav, společnice Aury, si mě dokonce obmotala kolem prstu.

Celkový průběh knihy mě docela překvapil a to by se u příliš špatné knihy nemohlo prostě stát. Styl autora a knihy nebude určitě pro každého, přeci jen jak jsem psala, je kniha spíše jednodušší a nemůžete ji srovnávat se zahraničními autory. Abych ale řekla pravdu, kniha chvilkami působila jako od amerického spisovatele.

Snad se na mě Daniel nebude zlobit, ale hodnotím knihu spíše jako průměr, lepší průměr. Přeci jen musím zůstat objektivní a konkurence je veliká. Ale rozhodně knihu doporučuji přečíst. Protože i já si odnáším dobré pocity z přečtení této knihy.


Hodnocení : 65- 70%


Spisovatel: Daniel KAPČA
Nakladatelství : Vlastní náklady, 2016
Počet stran :339
Vazba : brožovaná
Žánr : Česká literatura, Erotika
ISBN :978-80-88088-34-9

Doufám, že se Vám recenze líbila. Věřím, že některým se bude kniha vážně líbit a za to jsem za Daniela ráda. Ještě jednou mu děkuji.
Knihu najdete třeba ZDE.



POZOR! POZOR!
HALLOWEENSKÁ SOUTĚŽ!
STAČÍ POUZE VYPLNIT SOUTĚŽNÍ DOTAZNÍK
VÝHERCE VYBERE SÁM AUTOR.
SOUTĚŽ TRVÁ DO 2.11. - 23:59
HODNĚ ŠTĚSTÍ!

14 komentářů:

  1. Áááá, tady se někdo nechal inspirovat mými kondomy. XDDDD Hodně štěstí všem, kteří si zasoutěží. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem být ještě drsnější, ale co by na to řekla polovička, to nevím :D

      Vymazat
    2. Zas bylo by to něco nového, to chce ozkoušet. :o)) Recenzi jsem nečetla, zatím nemůžu, až Panský klub zrecenzuju, tak si recenze pročtu, jsem zvědavá, jak se na to recenzenti tváří. :o)

      Vymazat
    3. Je to zvláštní kniha, ale získala si mě a David je vážně ochotný spolupráce a můž s ním mluvit o knize i kriticky :D
      Katy

      Vymazat
  2. Dobrá recenze. A s tou čéškou souhlasím, to byla bezkonkurenčně ta nejhorší scéna :D koleno mě bolí ještě teď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Vážně to bylo to nejhorší za celou knihu, fuj :D

      Vymazat
  3. Tady byl zase někdo vysoce inteligentní a zavřel okno dřív než dal publikovat ach jo... tak znova :D
    Skvělá recenze. Knížka vypadá hodně zajímavě. Už jsem projížděla její facebook a líbí se mi čím dál tím víc. Jako odpočinkovou knížku já tohle můžu. :D
    Určitě zkusím štěstí v soutěži. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já myslela, že mluvíš o mně :D:D
      Určitě stojí za přečtení, na prvotinu se to Danielovi povedlo.

      Vymazat
  4. To už je několikátá recenze, která mi nedá spát. Tohle si prostě nutně potřebuju přidat do své sbírky "zvrhlých" knih :D Už teď vím, že se tahle kráska jednou na mé poličce objeví i když nebudu mít teď štěstí.
    Každopádně díky za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě občas zvrhlé knihy ráda čtu, ale nesmí být vyloženě psané vulgárně, až je to nepřirozené :)
      Není zač, teď je to na autorovi :)

      Vymazat
  5. Povedená recenze! :) Knížku si chci rozhodně přečíst a navíc ta obálka ... :) :D
    Děkuju za soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ta obálka je boží, ještě jsem ji viděla v bílém a ta má taky něco do sebe, je megastrašidelná :D
      Za málo :)
      Katy

      Vymazat
  6. Na knihu jsem dost často narážela, ale až tvá recenze mě přesvědčila, že by nebylo na škodu se po ní poohlédnout.

    OdpovědětVymazat
  7. Urcite stoji za přečtení uz kvuli podpoře ceskeho mladeho autora:)
    Katy

    OdpovědětVymazat